live i linköping

Hugger i sten/Elden/Jag vill gå hem med dig/Kom/För den som letar/Min älskling har ett hjärta av snö/Dunkla rum/Nån annan/Aldrig riktigt slut/I Stockholm/Pollenchock och stjärnfall/Åt samma håll/Över gränsen/Tvivel (med Lisa Ekdahl)/Kom änglar (med Lisa Ekdahl)/Faller/Hum hum från Humlegården/Söndermarken/Du hade tid/Kom ihåg mig/Gråa dagar/Solen i ögonen

Extramaterial: Bakomfilm – intervju med Lars Winnerbäck/Kom änglar (med Hovet)/Kommentarer av Lars Winnerbäck och Hovet

Speltid: 3h 1min

_____________________________________________________________

Jag har sett Lars Winnerbäck live en jävla massa gånger och det har jag säkert tjatat om här på bloggen innan, så jag ska besvara er dessa anekdoter. Minns dock inte när jag såg honom sist, men det var en bra bit innan den här DVD:n spelades in.

Nu för tiden tycker jag att herr Winnerbäck är tristessen personifierad. Vet inte vad det är men han tycks stå still! Det händer inte mycket på Camp Winnerbäck. Likasamma. Och jag tror att det är precis därför jag slutat lyssna på Lasse. Han bara är! Slentrianmässigt sparkar han iväg en platta som fansen omfamnar och älskar, hur tråkig den än är.

Det här är däremot en riktigt bra konsert där Lindköpingsonen har kommit hem. Det kan tyckas att han är hemma redan innan start men i mångt och mycket beror det på bandet – Hovet. De är så jävla bra och lyfter den rödlätte trubaduren till oanade höjder. Fast det verkar han inte förstå då han avslutat samarbetet med Hovet.

Så, avslutningsvis – det här är en jävligt bra konsert! Men det beror på kompbandet, och jag förstår inte vad Lasse håller på med idag? Han borde ta sitt förnuft till fånga och samla ihop Hovet. Det är nämligen hans E Street Band.

Citatet: ” för ingen människa på jorden kan bestämma över ditt liv” (Hum hum från Humlegården)